Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek
Aannemingsbedrijf Kootwijkerbroek

Een schone lei met grond- en sloopwerk van H. Verhoef

Om een nieuw bouwproject te starten kan het nodig zijn om van bestaande gebouwen definitief afscheid te nemen. Het oude maakt dan plaats voor het nieuwe. Schakel aannemingsbedrijf H. Verhoef in voor het totale sloopwerk en het bouwrijp maken van de bouwlocatie.
 

Afbreken om op te bouwen

Met deskundig personeel en modern materieel voeren wij iedere fase van een sloopproject uit: van het begeleiden van asbestinventarisaties tot het bouwrijp opleveren van het terrein.

Voor elk sloopproject stellen we een plan van aanpak op. Hierin stellen we de hele planning van het traject op. Gedurende het project houden we nauw contact met u zodat u betrokken en goed geïnformeerd blijft.

Aftrillen met een trilwals of trilplaat

Om een voldoende stevige ondergrond te realiseren wordt de grond afgetrild met een trilwals of trilplaat. Dit is nodig om verzakkingen te voorkomen van bijvoorbeeld terreinverharding of bebouwing dat op deze ondergrond gerealiseerd wordt. Het aftrillen moet aandachtig en met zorg  worden gedaan om latere vervolgschade door verzakkingen te voorkomen.

Lasergestuurd profileren

Lasergestuurd profileren kan zowel met een grote als een kleine shovel. Hierbij wordt de ondergrond op 0,5 cm nauwkeurig afgewerkt. Door gebruik te maken van goede machines en vakkundige mensen kunnen wij dit precisiewerk naar uw wensen uitvoeren.

Met grote shovel
Voor het lasergestuurd profileren van de onderbaan kan deze bij de grote shovel bestaan uit zand of gebroken puin. De onderbaan dient voldoende vast te zijn, zodat de machines geen spoorvorming op de grond achterlaten.

Met kleine shovel
Om met de kleine shovel de onderbaan lasergestuurd te profileren dient de onderbaan uit los zand of los, fijn gebroken puin (0-20 mm) te bestaan.

Meer informatie over lasergestuurd profileren? Neem dan contact op met ons aannemingsbedrijf in Kootwijkerbroek.

Schudzeef en trommelzeef

Bij grondwerk kom je van alles tegen dat in het verleden in de grond is gestopt. Vaak is deze grond niet geschikt voor hergebruik. Om deze grond toch te kunnen recyclen wordt deze gezeefd. Dit kan in fracties vanaf 2 cm, afhankelijk van het te zeven materiaal. Het materiaal wordt gezeefd op een schudzeef. Hierdoor wordt de verontreinigde grond op de zeef afgescheiden van de rest.

Trommelzeef
Grof uitzeven van onder meer straatwerk, grond en zand wordt gedaan met een trommelzeef.

Projectrealisatie

Sloop- en grondwerk aan de Industrieweg in Barneveld.

Sloopwerk

Totaal sloopwerk van project de Lindehof in Soest. Op deze locatie wordt de nieuwbouw voor het Lindehof Grand Café en vier appartementen mogelijk gemaakt.